InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 18.09.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |  Presude zbog lažnih recenzija na Trip Advisor-u  |  Palićko odmaralište Palvil na prodaju  |  Najnoviji trendovi u turizmu na Best Stay događaju  |  Veliki sajam vina i alkoholnih proizvoda u Falkensteiner hotelu  |  Lustica Bay "spremna" za sajamsku jesen  |  Poslovanje pod novim imenom - Radisson Collection Hotel  |   ||
   

PROMOCIJA: Zlatiborskim doručkom u Beogradu najavljena letnja sezona

17.05.2018
Turistička organizacija Zlatibor je u beogradskom restoranu Manufaktura uz pripremu i posluženje zlatiborskog doručka održala juče interesantnu i ukusnu prezentaciju sa ciljem da uz čuvene delicije svoga kraja najavi prolećno letnju sezonu na ovoj najposećenijoj planini u Srbiji.
 

Pored brojnih predstavnika medija na prezentaciji su bili prisutni i pomoćnica ministra turizma Renata Pindžo, direktorka TO Srbije Marija Labović i direktor YUTA-e Aleksandar Seničić,

Gosti koji su prisustvovali prezentaciji u okviru „zlatiborskog doručka" dočekani su rečima dobrodoslice Dejana Veselinova ispred VTC tima koji je učestvovao u organizaciji i Zlatiborskim okrepljenjem u vidu rakije i prirodnih sokova. Okupljeni su imali priliku da nauče kako se priprema čuvena komplet lepinja, da čuju savete od kuvara i da probaju najbolje sa Zlatibora, razne vrste pita, kačamak, sir, kajmak, suhomesnate proizvode, kao i da uživaju u degustaciji rakije šljivovice, a članovi Udruženja somelijera pripremali su neobične koktele koristeći kao glavne sastojke upravo specijalitete zlatiborskog kraja. 

Da Zlatibor nije samo odlična gastronomska destinacija pokazuje i bogata ponuda letnjih sadržaja koje je predstavnicima medija, turističkih agencija, resornog ministarstva, predstavio direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović koji je naglasio da je sve spremno za predstojeću sezonu: Sve goste Zlatibora očekuju brojni i zanimljivi sadržaji. Svi lokaliteti su spremni za posetioce, a u vrelim letnjim danima biće dostupna i dva otvorena bazena i osam kupališta u okruženju. Ove godine akcenat  je stavljen na obeležavanje važnog jubileja, 125 godina organizovanog turizma na Zlatiboru, pa će jubilej biti obeležen mnogobrojnim dešavanjima, a centralni događaj biće Svečana akademija.
  
Sve goste očekuje izuzetno bogato kulturno leto sa mnoštvom manifestacija, tradicionalnim poput Sajma domaće Rakije "Rakijada” u Šljivovici (15.jul), "Sabor trubača zapadne Srbije i smotra narodnog stvaralaštva” (27-29 jula), kao i Muzički festival „Hills Up" od 10.do 12 avgusta koji će okupiti najpoznatije rok grupe iz zemlje i okruženja. Takođe će svakodnevno na letnjoj pozornici na Kraljevom trgu biti organozovani koncerti, nastupi kulturno-umetničkih društava, predstave za decu, izložbe...



Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top