InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Sreda, 20.06.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Limitirana serija Heineken limenki  |  Delta holding dostavlja ponudu za Sava Centar  |  Obnovljeni Hotel Argosy dočekao sezonu  |  Obaveštenje za vlasnike privatnog kategorisanog smeštaja  |  IHG lansirao novi premijum brend - voco   |  Rekordna prodaja piva u Nemačkoj  |  Zvanično otvarone letnja sezona u hotelu Kempinski Adriatic  |  Nove franšizne jedinice Surf’n’Fries u Kuvajtu, Indiji i Australiji  |  Kafići u Australiji služe kafu sa brokolijem  |  Besplatna edukacija za desetine ugostitelja  |  Dokaz vrhunskog kvaliteta za Tikveš vino Barovo  |  Predstavljena platforma "Coca-Cola mladima"  |  Najbolji gradovi za zabavu  |  Bekament otvorio dva nova pogona i automatizovani magacin  |  Pernod Ricard nastavlja da podržava "Bitku za porodilišta”   |  Postavljanje stola u Dubrovniku po ceni od pet evra   |  Kroz edukaciju do kvalitetne ponude privatnog smeštaja  |  Ponovo neuspešna licitacija za hotele Ozren i Partizan  |   BAT-ova investicija u fabriku proizvoda za grejanje duvana  |   ||
   

Italija: Nova pica Paskalina - produžava život i sprečava bolesti

05.06.2018
Naučnici i kuvari u Italiji tvrde da su napravili picu koja sprečava rak i srčane bolesti.
 

Pica Paskalina, koju su osmislili naučnici u Napulju, nazvana je "pica koja produžava život" i "antitumorska pica".

Paskalina je prepuna sastojaka koji su karakteristični za Sredozemlje i koji su poznati kao dobri za zdravlje.

Na pici nema ni sira ni mesa, a preliv uključuje paradajz, masline, maslinovo ulje i rapine, vrstu brokolija, kao i beli luk i čili papriku, piše Dejli mejl. Osnovu pice čini testo od pšeničnog brašna.

Pica će biti ponuđena na prodaju u napuljskom pica selu, odnosno tokom festivala pica u tom italijanskom gradu ove nedelje.

Naučnici sa nacionalnog Instituta za proučavanje tumora u Milanu rekli su da je pica dovoljno zdrava da može da se jede dva puta nedeljno.

Italijanski sajt Afari italijani objavio je da se okupila grupa istraživača, vlasnika restorana, proizvođača hrane i potrošača da osmisle zdravu picu.
 
 
Autor teksta:
Srna
 

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top