InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Ponedeljak, 22.10.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Odabrani najbolji barmeni na Schweppes Mixology takmičenju  |  Carlsberg investira u Kronenbourg pivaru  |  Radissonovi planovi za rast  |  Belgrade Food Show početkom novembra  |  Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana  |  TripAdvisor biće društvena mreža za ljubitelje putovanja  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |   ||
   

Australija: Ove zime u Sidneju - topao Bombay Sapphire u LED čašama

05.06.2018
Ovog meseca će na krovu Muzeja savremene umetnosti u Sidneju biti otvoren bar u kom će se služiti džin u svetlećim čašama, a povodom godišnjeg gradskog festivala svetlosti, muzike i ideja, Vidid.
 
 
U partnerstvu sa brendom Bombay Sapphire, u vlasništvu Bacardija, gosti će, sa čašom džina u ruci, moći da uživaju u svetlećim instalacijama u sidnejskoj luci, kao i u projekcijama na zidu samog muzeja, delo umetnika Jonny Niesche-a.
 
Kokteli će biti posluženi u LED čašama, uz opciju da gosti sami odaberu dekoraciju iz „vertikalne bašte."
 
Bar će biti otvoren od 25. maja do 16. juna, a na karti pića će se naći i hot džin. Reč je o popularnom trendu koji datira još iz 18. veka. Visoka temperatura produbljuje ukus pića i naglašava njegovu botaničku aromu, pa verujemo da će gosti, kako temperature u Sidneju padaju, uživati u ovoj inovativnoj ponudi, poručuju iz Bacardija.
 
Izvor: drinksbusiness

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top