InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Ponedeljak, 16.07.2018 || Postavljanje kamena temeljca Merkur Palace objekta  |  Matijević ostao bez Slavije Lux  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Rezultati za PepsiCo bolji od očekivanih  |  Trenutno dovoljni smeštajni kapaciteti u Novom Sadu  |  Crno pivo specijalno pred sastanak Trampa i Putina  |  SEPEN započeo izradu studije o ambalažnom otpadu   |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Hampton by Hilton otvara 15 hotela širom sveta  |  Kakva će biti posećenost ove godine  |  Huawei spreman da pomogne u razvoju "smart" turizma kod nas  |  Novičok pivo se pojavilo u Minsku  |  Lav ponovo nagradio „Majstore piva i pene“  |  Zlatibor - najposećenija destinacija Srbije  |  Uspešno predstavljanje Beograda u Bratislavi  |  Carlsberg otvara novu pivaru  |  Heineken obezbedio siguran i besplatan prevoz sa Exita  |  Kalorijske vrednosti u restoranskim menijima   |  Zagreb uskoro dobija četiri premijum hotela u centru  |  Najviše se pije pivo iz Srbije  |   ||
   

Poljska: U Varšavi će biti otvoren muzej posvećen votki

26.06.2018
U Varšavi će do kraja eseca biti otvoren Muzej poljske votke, na mestu gde se nalazila nekadašnja fabrika tog pića.
 

 
Posetioci će moći da čuju sve o uslovima i atmosferi u zgradi u kojoj je kompanija Koneser proizvodila vodeće brandove poljske votke Luksusowa i Wyborowa.

Važan je deo poljske kulture i Poljsku prati kroz vekove u proslavi ključnih trenutaka, navodi se u saopštenju iz muzeja koji vodi poljska fondacija za votku.

U nekadašnjoj fabrici smeštenoj u varšavskoj četvrti Praga, posetioci mogu da saznaju sve o procesu destilacije kroz virtuelne i interaktivne izložbe, otkriiju trikove barmena, kao i čuju detalje o ulozi votke koju je imala u nacionalnim politikama.

Posetioci takođe mogu da čuju sve o tome kako je poljska votka stekla međunarodni ugled, kažu radnici muzeja.

A da znanje ne ostane samo teoretsko, pomoći će čašica, dve u muzejskom baru i restoranu.
 
Autor teksta: Hina

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top